Child Sjukgymnastik

Hos oss finner du stor kompetens inom rehabilitering

Erikslunds fysioterapi är en mottagningen som drivs Västmanlands Fysio Rehab AB. Förutom denna mottagningen har vi också Neurologiskt Träningscenter i Västerås. Vi har funnits sedan 1994 och har samarbetat med Region Västmanland genom många olika avtal genom åren. 

 

Alla är vi legitimerade fysioterapeuter med vidareutbildning inom Ortopedisk Manuell Terapi  i olika grad  men sedan skiljer sig våra inriktningar åt.  

På Erikslunds Fysioterapi finns det det 6 fysioterapeuter med sk. Etablering, statliga avtal,  som tar emot patienter oavsett var man bor eller har sin familjeläkare.

 

Dessutom har  Läkargruppen i Västerås sin fysioterapi hos oss med tre personer som enbart tar patienter listade på Läkargruppen. 

 

Vi kan  erbjuda dig  hög kompetens och lång erfarenhet inom rehabilitering av sjukdomar och skador inom rörelse- stödjeorganen, idrottsmedicin samt reumatiska åkommor och långvariga smärttillstånd. Vi har också lång erfarenhet av att arbeta i rehabiliteringsteam och har mycket bra samarbete med uppdragspartners inom primärvård och specialistvård. 

Remiss frihet råder, vilket innebär att Du inte behöver någon remiss från Din läkare.

Besöket kostar 170 kronor och högkostnadsskyddet gäller. För barn/ungdomar och personer över 85 år är besöket kostnadsfritt. 

Vid det första besöket görs en grundlig undersökning av dina besvär och vi försöker hitta orsaken till besvären behandla dessa. Tillsammans gör vi en behandlingsplan och målsättning.  Är du nyopererad behöver vi information om din operation så att vi säkert kan följa just dina restriktioner och rehabiliteringsbehov. 

Välkommen!

Ingela Lundholm Tengvall

Verksamhetsansvarig